4x4 logo

2. forduló, Kereki – 2011. április 16.

  Az idei év 2. helyszíneként Kerekit választottuk, amely már 6. éve ad otthont a triálozás állandó helyszíneként versenyeinknek. Ahogy eddig is, most is nagy számban jelentek meg helyi, vagy messzebbről érkezett nézők, így versenyzőink még több kíváncsiskodónak mutathatták meg, mi tudnak.

            A hétvége a szokásos módon zajlott. A homokos, laza szerkezetű talajon több látványos megmozdulást láthattunk; borulásokat-többször talpra állással, és persze nem kevés autó ásta bele magát a homokba. A homokbánya nem volt annyira autót próbáló, mint az előző verseny Kövestetőn, ahol a kövek nehézségeivel és a fák akadályaival kellett megbirkózni. Jogosan mondhatjuk, hogy mindenki jól érezte magát. A hangulat emelkedéséhez hozzásegített a tökéletes időjárás, a látványos szekcióteljesítések és nem utolsó sorban a szervezők és a pályabírók fáradhatatlan helytállása. Már megszokottnak mondható, hogy az RC triálos csapat is tiszteletét tette; most nekik is akadtak ellenfeleik a helyi erők személyében.

Versenyzőink jó hangulattal küzdöttek a dobogós helyekért, némi változást és új arcokat tartogatva nekünk. A távolságot leküzdve új fun-os versenyzőnk lábon hozta Kazincbarcikáról az autóját-és meg is nyerte a fun kategóriát. Egyetlen női ex-promodi-s versenyzőnk Fábián Reni személyében-aki standard-ban kezdte triálos pályafutását-most original-ban indult el.

A szervezéstől a lebonyolításon át az utómunkálatokig egyesületünk oszlopos tagja, Sas Attila, és lelkes csapata nagy segítséget nyújtott-ahogy eddig minden évben.

            A 3. forduló május 14-15-én kerül megrendezésre Öcsön, várunk minden vállalkozó szellemű új és megszokott versenyzőt – és persze mindenkit, akit egy kicsit is érdekel a triálozás!

Lejegyezte: Liza
Lefotózta: MTTE

kereki2011